20.4.08

Har du slått hodet ditt Eskil?

Ok, så det er greit å lede andre bak lyset og innta en mengde pseudonym på nettet. Ok, det er sikkert også greit å opptre som en omsorgsfull kvinne og en innsatt burmeser (eller var det Trønder?). Det må jo iallefall være greit å skrive om de bloggene man tar avstand fra på egen blogg, og det er jo nettopp det Eskil gjør, nettopp for å vise alle hvilke blogger som er meislet i satans håndverk. Og det å latterliggjøre andre bloggere er jo heller ikke noe Eskil tar direkte avstand fra.

Denne Eskildotten elsker visst å kaste bowlingkuler i glasshus, men etter mitt syn ser det ikke ut som han engang får løftet kulene fra gølvet. Å bli hyllet som en god blogger og forfatter fordi man har greid det kunststykket som titusenvis av andre bloggere gjør hver dag må vel sies å være mediakåthet, og Eskil er kåt, han er kåt som bare faen.

Grow up Eskil, og slutt med å tvinne navlelo og strekke målbåndet bare for å få en bekreftelse på at pikken din vokser seg større for hver uke. Om du ikke har bedre ting å gjøre enn å skrive intetsigende blogger for å opphøye deg selv er det kanskje på tide at du faktisk begynner å gjøre noe fornuftig ut av livet!