6.2.08

Blåøyd lita jente blogger om....sannhet

Ei lita jente på 16 år føler seg snytt om hun leser noe i en blogg som ikke er sant. Herregud, hvor naiv er det lov å bli? Man har vel for guds skyld ikke vokst opp i en kasse de første 16 år av sin levetid. Føler hun seg snytt når hun ser et bilde av en saftig mcdonalds, og siden går på den lokale burgerflipper'n bare for å finne ut at den lefsa de serverer ser ut som en papp plate sammenklemt mellom et par papirark også?

Bloggen ellers er lite innbydende, man kan knapt lese hva som er skrevet i kommentarfeltet og et gusjegrønt et, eller, annet er klemt sammen i toppen av bloggen, til noe som skal forestille en header. RSS? Hva faen er rss? Helt utelatt fra bloggen, men dakkars, hun er jo bare 16 år.

Skriver masse tekst om ingenting, men det er vel akkurat det som foregår i hodet til en 16 åring nå til dags. Tomme ord uten substans...hva med å prøve å gjøre denne lefsa litt mere intressant?

Og ja, et tips til slutt. Verden ville ikke gått under uten din blogg, og det er mye mere fornuftig å bruke tid på den lokale burgerflippern noen timer i uka...der får du til og med betalt!