5.2.08

Diskusjon dot net ligger an til å bli saksøkt?

Diskusjon dot net er en side som ripper hele artikler fra andre sider, for siden å game sine artikler på steder som kudos og reporter. Hensikten med dette er mest sannsynlig å tjene noen kroner på den stusselige adsense annonsen som ligger i bunnen av artiklen.

Jeg ville ikke vært i sideeierens sko den dagen de som sitter med rettighetene på artiklene finner ut at nok er nok, og sender sine krav. Eieiren er tydeligvis totalt blottet for netikette, da han store deler av dagen sitter å stemmer ned andre saker på reporter, noe som totalt viser mangel på anerkjennelse for folk i samme bransje.

For å gi en betegnelse på siden er det rett og slett en drittside det er lagt null arbeide i, og på engelsk blir slike sider betegnet som MFA, eller Made For Adsense sider.
Om jeg skal si noe om driften av denne siden blir det bare en ting: Bånn i bøtta og noe av det værste jeg har sett, og jeg har sett en del!

Det beste hadde nok vært om noen hadde nuket siden bort fra internett og gitt eieren noen saftige bøter for ripping av andre siders innhold...noen gang hørt om opphavsrett? Kanskje på tide å lese den loven? Det gir deg ingen rett å rippe hele artikler bare fordi du setter inn en liten link i bunnen av artiklen, din klædd!